Medlemsansökan

Här kan du som ny spelare, ledare eller stödmedlem ansöka om medlemskap i MBAIF. För att kunna delta i MBAIFs verksam behövs ett medlemskap. Detta för att som deltagare ska täckas av klubbens försäkring om olyckan skulle vara framme samt för att föreningen ska kunna söka olika bidrag för sin verksamhet.

Alla som tidigare har deltagit i MBAIFs verksamhet finns med i medlemsregistret och kommer att göra så tills man säger upp sitt medlemskap genom att maila till
This is a mailto link.

OBS! I fältet nedan skrivs personnummer för den person som medlemskapet gäller. Oftast är det ert barns uppgifter som ska fyllas i. I steg 2 fylls kontaktuppgifter och ev. målsman i. Lägg INTE in samma e-postadress/telefonnummer på barn och målsman för då kommer det att komma dubbla mail vid utskick.

Anmälan säger ifrån om du redan finns med i MBAIF.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman

Postadress: